Hirdetések, évközi X. vasárnap

https://vac-alsovaros.vaciegyhazmegye.hu/wp-content/uploads/2024/06/Szent-Antal.jpgHirdetések, évközi X. vasárnap

Ünnepeink:
Vasárnap: Évközi 10. vasárnap
Vasárnap: Évközi 11. vasárnap

Keresztény felelősségünk tudatában VEGYÜNK RÉSZT a mai választásokon, és azokra a jelöltekre szavazzunk, akiknek az értékrendje a lehető legközelebb áll Krisztuséhoz!

Szeretettel vár minden 13 év feletti fiatalt az Észak-Dunamenti Nagyboldogasszony Közösség a NYÁRI TÁBORÁBA, Nagymarosra. A tábor időpontja: július 8-13. Idei témánk: Életünk Jézusban. Jelentkezési határidő: június 19. További információ a hirdetőtáblán található plakáton és a mente.hu-n, illetve az Észak-Duna facebook oldalán található.

A MUSTÁRMAG HITTANTÁBOR szeretettel hív minden kicsi és nagy gyermeket, akik örömmel kalandoznak a természetben. Várjuk azon csemeték jelentkezését, akik sok szép lelki élménnyel gazdagodva szeretnének egy vidám, kreatív társasággal időt tölteni. A tábor időpontja: július 29. – augusztus 2., helyszíne: PüspökVác (Galamb utca). További információ a táborral kapcsolatban a hirdetőtáblán olvasható. A tábort a Váci Egyházmegye is támogatja.

A Barátok templomának közössége augusztus 5-e és 9-e között IFJÚSÁGI GYALOGOS ZARÁNDOKTÁBORT szervez. A zarándoklat jó lehetőség arra, hogy elindulj egy olyan úton, amely nem csak csodálatos természeti környezetével, hanem belső lelki tapasztalatokkal is megajándékoz. Útvonal: Vác – Nézsa – Becske – Cserhátsurány – Szécsény, érintve festői nógrádi helyszíneket, templomokat. Elmélyült, ugyanakkor vidám programunkra szeretettel várunk minden fiatalt 14 éves kortól. Kérjük a részvételi szándékot a sekrestyében jelezni (név, életkor, email cím, telefon elérhetőség).

ALSÓVÁROS:
Kedden 18 órától a Karolina-kápolnában szentmise helyett IGELITURGIÁT tartunk.

Június 15-én, szombaton nem tartunk szentmisét reggel 8 órától a Karolina kápolnában. Mindenkit szeretettel várunk a DIAKÓNUS- ÉS PAPSZENTELÉSRE 10 órára a Barátok templomába.

Június 16-án TE DEUM-OT ÉS LILIOMSZENTELÉST tartunk 9 órától orgonás szentmise keretében a Barátok templomában. Reggel 6 órától várjuk a bátrakat a tízórai és az ebéd elkészítéséhez. Bármilyen korosztályú, életállapotú vagy, gyere! Szeretettel, finom ennivalókkal, jó programokkal várunk! Köszönettel fogadunk bármilyen süteményt.

A Barátok templomának nyári NAPKÖZIS TÁBORA augusztus 26-30-ig lesz. Jelentkezni lehet a sekrestyében vagy a 20/451-22-37-es telefonszámon. Szeretettel várunk minden érdeklődőt.

FELSŐVÁROS:
Június hónapban a szentmisék előtt 16.15-től imádkozzuk a Jézus Szíve LITÁNIÁT a Regőczi-kápolnában.

UA-85961568-1