Hirdetések Úrnapja ünnepén

https://vac-alsovaros.vaciegyhazmegye.hu/wp-content/uploads/2024/06/urnapja.jpgHirdetések Úrnapja ünnepén

Ünnepeink:
Vasárnap: Krisztus szentséges Teste és Vére (Úrnapja) főünnepe
Péntek: Jézus Szent Szívének főünnepe
Vasárnap: Évközi 10. vasárnap

A mai napon TELJES BÚCSÚT nyerhet az a hívő, aki a szokott 4 feltétel mellett áhítattal részt vesz a körmeneten.

FILMKLUBUNK júniusi alkalmát 8-án, azaz a héten szombaton 14 órakor kezdjük az alsóvárosi plébánián. További alkalmaink a nyáron: július 20., augusztus 17. Mindenkit szeretettel várunk.

CSALÁDI ÖNISMERETI PIKNIKET tartanak szintén 8-án a Motiváció Képzési Műhely keretében. Részletek a plakáton.

A Szent Hedvig Plébániai KARITÁSZCSOPORT tagjai gyermeknap alkalmából ugyancsak 8-án, szombaton a nehéz helyzetű családok gyermekeinek szerveznek palacsintázós programot a Felsővárosi Plébániára, melyre szeretettel várnak tartóstej, lekvár, kakaókrém vagy nutella adományokat. Ezeket a sekrestyében lehet leadni. Köszönjük a támogatásokat.

Keresztény felelősségünk tudatában VEGYÜNK RÉSZT a jövő vasárnapi választásokon, és azokra a jelöltekre szavazzunk, akiknek az értékrendje a lehető legközelebb áll Krisztuséhoz!

A MUSTÁRMAG HITTANTÁBOR szeretettel hív minden kicsi és nagy gyermeket, akik örömmel kalandoznak a természetben. Várjuk azon csemeték jelentkezését, akik sok szép lelki élménnyel gazdagodva szeretnének egy vidám, kreatív társasággal időt tölteni. A tábor időpontja: július 29. – augusztus 2., helyszíne: PüspökVác (Galamb utca). További információ a táborral kapcsolatban a hirdetőtáblán olvasható. A tábort a Váci Egyházmegye is támogatja.

FELSŐVÁROS:

Jövő vasárnap 10.30-tól gyerekmisét ünneplünk a Regőczi-kápolnában.

Június hónapban a szentmisék előtt 16.15-től imádkozzuk a Jézus Szíve LITÁNIÁT a Regőczi-kápolnában.

UA-85961568-1