Hirdetések, Húsvét III. vasárnapja

https://vac-alsovaros.vaciegyhazmegye.hu/wp-content/uploads/2024/04/img11.jpgHirdetések, Húsvét III. vasárnapja

Ünnepeink:
Vasárnap: Húsvét 3. vasárnapja
Vasárnap: Húsvét 4. (Jó Pásztor) vasárnapja – Imanap a papi hivatásokért

Szeretettel hívunk minden érdeklődőt Pécsi Rita előadására április 16-án, kedden 19 órára a Regőczi kápolnába. Téma: A (LE)ÉPÍTŐ KRITIKA. -Miért fáj, ha kritizálnak? -Hogyan tegyük elviselhetővé, sőt, építővé? -Technikák, törvényszerűségek -Mit tegyünk, mit ne?

Április 17-én, szerdán 18.30-kor Veresegyházon ünnepélyes nyitómise keretein belül fogadjuk a Váci Egyházmegyébe a „Meg nem született gyermek” szobrát és nyitjuk meg a Szent Janka kiállítást, amelyre mindenkit nagy szeretettel várunk. A szobor és a kiállítás szeptemberig járja be Egyházmegyénket, amelynek állomásairól a Váci Egyházmegyei Családközpont facebook oldaláról lehet majd tájékozódni. A szobor a MAGZATVESZTÉSEN és az ABORTUSZON átesett nők fájdalmára, a megbocsátás és a gyógyulás lehetőségére hívja fel a figyelmet.

A Dr. Varga Lajos püspök atya vezette május elsejei KALOCSAI ZARÁNDOKLAT részvételi díja 17.900 Ft/fő. Jelentkezés az alsóvárosi plébánián a részvételi díj befizetésével kedden 10-12 óráig és szerdán 12-14-ig.

Előre hirdetjük, hogy május 15-én, szerdán 18 órától VIA LUCIS-t imádkozunk a spinyéri kápolnánk kertjében, amelyre szeretettel hívjuk a Testvéreket. A 15 állomásos, gyönyörű, fáklyás imádságot a Katekumen Csoport tagjai fogják vezetni.

ALSÓVÁROS:
17-én, szerdán 18 órától a Karolina-kápolnában szentmise helyett igeliturgiát tartunk.

UA-85961568-1