Hirdetések, évközi 26. hét

https://vac-alsovaros.vaciegyhazmegye.hu/wp-content/uploads/2021/09/főangyalok.jpgHirdetések, évközi 26. hét

Szeptember 29-én (szerdán) lesz Szent Mihály, Gábor és Rafael főangyalok ünnepe. A szentmise a Szent Mihály-kápolnánál délután 5 órakor kezdődik. A Regőczi-kápolnában ezen a napon nem lesz esti szentmise, a Karolina-kápolnában viszont igen.

Október 2-án lesz a Nagymarosi ifjúsági találkozó, melyre minden
fiatalt szeretettel hívunk és várunk.

Október 3-án tartjuk a Regőczi-kápolna búcsúját. A szentmisét délután fél 5-kor Marton Zsolt püspök atya mutatja be, a homíliát Máthé György esperes atya mondja. Ezen a napon a perselyadományokat a covid-árvákat segítő Regőczi-Alapítvány javára fogjuk felajánlani. A szentmise utáni agapéra egy-egy tálca sós vagy édes süteményt köszönettel elfogadunk.

Október 24-én vasárnap Dr. Varga Lajos püspök atya vezetésével zarándok-utat szervezünk Zirc és Bakonybél környékére (Tés, szélmalmok – Bakonynána, Kálvária – Zirc, apátság – Borzavár, apátsági templom – Porva, Zápolya Orsolya sírhelye – Bakonybél, monostor, Szentkút-kápolna – Bakonyújvár, Podmaniczky-várrom). Indulás reggel 6 órakor a Püspöki palota elől, érkezés este 9 óra körül. A részvételi díj 8.000 Ft. Jelentkezni a sekrestyében ill. Jusztin Péternél lehet (06-30-434-5824).

UA-85961568-1