Hirdetések – évközi 32. hét

A szentmisék
időpontja:

         VÁCDUKA:         november 11. (hétfő) –18.00

                                       november 17. (vasárnap) – 9.00  – Évközi 33. vasárnap

         PENC:                  november 12. (kedd) –18.00

                                      november 17. (vasárnap) – 11.00 –  Évközi 33. vasárnap

November 17-én (vasárnap) családos szentmise lesz a székesegyházban, előtte du. 5-tól pedig a szokott módon foglalkozás a Plébánián. A foglalkozás keretében lenne az első pásztorjáték próba, melyre szeretettel hívjuk és várjuk mindazokat, akik szívesen szerepelnének a december 24-ei pásztorjátékon.

November 23-án (szombaton) a Karolina kápolnában, Krisztus Király ünnepének előestéjén bekapcsolódunk a NEK szervezése által meghirdetett az egy óra szentségimádás alkalmába. Minden kedves testvért hívunk és várunk erre az alkalomra, hogy együtt dicsőítsük közösen az Urat ebben a világméretű Szentségimádásban.

November 24-én (vasárnap) Krisztus Király Főünnepén, az este 6-órási Szentmisében a minden évben szokásos Szent Cecília Kórus énekel. Az ünnepi szentmisét Marton Zsolt váci megyéspüspök végzi. A szentmise után pedig a Szent Cecília kórus és a gyermekkórus hangversenye lesz este 7 órától a Székesegyházban.

A Vác-Alsóvárosi Plébánián működő csoportok és közösségek (felnőtt katekézis csoport, katekumen közösség) minden érdeklődőt szeretettel és tisztelettel várnak. Az egyes közösségek találkozási alkalmait, időpontjait illetően a plébánia weboldalán és a  Harangszóban  találhatunk információkat. 

UA-85961568-1