Hirdetések – évközi 5. hét

VÁCDUKA:      

Szentmisék időpontja: február 10. (hétfő) – 18.00; február 16. (vasárnap) – 9.00 – Évközi 6. vasárnap

PENC:

Szentmisék időpontja: február 11. (kedd) 18.00; február 16. (vasárnap) – 11.00 – Évközi 6. vasárnap

A Penci Katolikus Bál február 22-én lesz 18-órai kezdettel. A kihelyezett plakáton olvasható a részletes program. Jegyár elővételben 3000 Ft, mely tartalmazza a vacsora árát is.

SZÉKESEGYHÁZ:

A következő családos szentmise alkalom február 16-án (vasárnap) lesz. Este 6 órakor szentmise, előtte a plébánián foglalkozás a szokott időben.

Karizmatikus közösségek imaalkalma február 29-én (szombaton). 15.00-tól Szentmise a Székesegyház jobb oldalában elhelyezkedő Kápolnában, 16:30-tól kiscsoportos beszélgetés, 17:30 agapé az Alsóvárosi Plébánián. Szeretettettel hívnak minden kedves testvért erre az alkalomra!

A Nemzetközi  Eucharisztikus Kongresszusra jelentkezési űrlapot helyeztünk el hátul a hirdetőtáblánál.A jelentkezési lap tartalmazza az ingyenes programokra való jelentkezés lehetőségét. Kérjük, hogy aki részt szeretne venni az ingyenes programokon, ezt a kitöltött jelentkezési ívet a plébánia részére juttassa vissza legkésőbb április 30-ig. Jelentkezni az egyéb programokra NEK internetes oldalán lehetséges: www.iec2020.hu.

***

Február 11-én (kedd) a Betegek Világnapján, az Irgalmas Rendi Kórház Kápolnájában 17 órakor  Dr. Faragó Artúr Váci Egyházmegye Kórház lelkésze mutat be ünnepélyes szentmisét, melynek keretében a betegek szentségét is kiszolgáltatja.

Elkezdődik a felkészülés a virágvasárnapi és a nagypénteki Passióra. Aki szeret és akar énekelni; és rész tud venni a Passió éneklésében azt február 16-án 16:00 órakor várjuk az énekpróbán. Várjuk a lelkes énekeseket!

A plébánia által szervezett tavaszi zarándoklat időpontja: május 9-e, melynek keretében Bakonybélt és környékét fogjuk meglátogatni.

Az idei évben a nyári zarándoklat úticélja Horvátország. A zarándoklat időpontja a korábban hirdetett időponthoz képest valószínűleg később lesz. A plébánián  lehet jelentkezni. Részletes információk a külön hirdetésben!

Az idei elsőáldozás az Eucharisztikus Kongreszuson történő elsőáldozás után, szeptember 13-át követően lesz az Alsóvárosi Plébániához tartozó egyházközségeinkben.

UA-85961568-1