Hirdetések – évközi 1. hét

Szentmise Vácdukán: január 19. (vasárnap) – 9.00.
Szeretettel várjuk január 27-én (hétfőn) a gazdasági és a lelkipásztori tanácstagokat évegyeztető találkozásra. A találkozó 18.30-kor kezdődik. 

Szentmise Pencen: január 19. (vasárnap) – 11.00
Szeretettel várjuk január 15-én (szerdán) a gazdasági és a lelkipásztori tanácstagokat évegyeztető találkozásra. A találkozó 19.00-kor kezdődik. 

Január 19-26. között lesz az idei ökumenikus imahét a Krisztus-hívők egységéért. A részletes program a későbbiekben kihelyezett plakáton olvasható.

A következő családos szentmise és plébániai foglalkozás január 19-én lesz. A plébániai foglalkozás du. 5-kor kezdődik a, majd pedig az esti szentmise a szokott módon.

A következő jegyesoktatás a plébánián január 26-án lesz a szokott időben.

A Karizmatikus Közösségek imaalkalma január 25-én (szombaton) lesz 15 órától. Szentmise a Székesegyház jobb oldalában elhelyezkedő Kápolnában, 16:30-tól kiscsoportos beszélgetés, 17:30 agapé az Alsóvárosi Plébánián. Szeretettettel hívnak minden kedves testvért erre az alkalomra.

Február 1-jén (szombaton) lesz az Észak-Duna Menti Ifjúsági Régió találkozója Alsógödön a Plébánián. A program de reggel 9-től kezdődik, melyre sok szeretettel hívják  és várják a fiatalokat.

Kérjük, hogy akik szeretnék házukat, lakásukat megszenteltetni, azok jelentkezzenek a sekrestyében vagy plébánia irodájában.

A Vác-Alsóvárosi Plébánián működő csoportok és közösségek (felnőtt katekézis csoport, katekumen közösség, bérmálkozási csoport) minden érdeklődőt szeretettel és tisztelettel várnak. Az egyes közösségek találkozási alkalmait, időpontjait illetően a plébánia weboldalán, a Székesegyházi Harangszóban és a hirdetésekben találhatunk információkat.

UA-85961568-1