Székesegyházi Harangszó – évközi 15. hét

A XVII. Váci Világi Vigalom program keretében július 19-én a Váci Civitas Szimfonikus Zenekar nyitó hangversenye lesz a Székesegyházban 17 órától.
A Székesegyházi Szent Cecília Kórus szeretettel hív és vár minden kedves érdeklődőt július 20-án este 8 órakor kezdődő koncertjükre a Székesegyházban.

Július 22-től augusztus 2-ig az irodai ügyfélszolgálata 8:30-12:30-ig tart nyitva.

Szeptembertől újra indul az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán a katekéta-lelkipásztori munkatárs képzés levelező tagozaton.  Az ezzel kapcsolatos információk a főiskola  honlapján olvashatók.

Szeptembertől ifjúsági bérmálkozási felkészítőcsoport indul a plébánián. A felkészítő elsődleges célja, hogy a fiatalok a hitbeli ismeret mellett olyan közösséget is maguk mögött tudhassanak, amely által az egyház életében valós otthont lelnek.  Jelentkezni a plébánián az elérhetőség megadásával lehetséges.

Az elmúlt évek gyakorlatát követve, 2019. októberétől ismét házassági felkészítőt indítunk a Vác-Alsóvárosi Plébánián. Biztatunk minden, 2020-ban házasságot kötni kívánó párt, hogy 2019 szeptemberig jelentkezzenek a plébánián!

Októbertől ismét katekumencsoport indul a plébánián, amelynek célja, hogy felnőtteknek nyújtson támogatást a szentségek vételére (keresztelés, áldozás és bérmálkozás) való felkészülésben. Jelentkezni a plébánián lehet.  

Kérjük, a kedves híveket, hogy a 2019-as évre rendezzék egyházi hozzájárulásukat! Eddigi támogatásukat hálásan köszönjük!
UA-85961568-1