Napközis Tábor

https://vac-alsovaros.vaciegyhazmegye.hu/wp-content/uploads/2017/05/amigos.jpgNapközis Tábor

Kedves Szülők, Gyerekek!

Szeretettel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Vác-Alsóvárosi Plébánia 2017. július 12-14-ig (szerda – péntek) napközis hittantábort szervez. A tábort a plébániához tartozó általános iskolás korú (9-14 éves) hittanosai részére szervezzük. A tábor költsége napi 2000 Ft/fő, amely tartalmazza az étkezések, utazás, valamint a programok díját. Mivel a tábordíj csak jelképes összeg, kérjük a kedves Szülőket, hogy aki teheti természetbeni hozzájárulással (lekvár, gyümölcs, keksz, cukor, citromlé, valamint egyéb nassolnivaló) támogassa a tábort. A napközis tábor minden nap 8-órára várja a gyermekeket a Galamb-utcai Oktatási Központba. Zárás minden délután 16.00-kor.

Programjaink a következő helyszíneken lesznek megrendezve:

Szerda: Vác, Galamb-utcai Oktatási Központ
Csütörtök: Vác, Galamb-utcai Oktatási Központ, Karolina Katolikus Általános Iskola
Péntek: Budapesti Állatkert

A gyerekek részére a szerdai és csütörtöki napokon reggelit, ebédet és uzsonnát biztosítunk. A reggelit és az ebédet az Apor Vilmos Katolikus Főiskola biztosítja. A pénteki napra a budapesti állatkertbe szervezünk kirándulást. Ezen a napon a gyermekeknek reggelit nem tudunk biztosítani, mivel aznap 7.45-kor a váci vasúti állomáson találkozunk. Míg a hazaérkezés 17.00-ra várható. Szendvicseket ezen a napon is biztosítunk, amelyek érkezéskor kerülnek kiosztásra.

Napközben a következő foglalkozások lesznek pl. gyöngyfűzés, színezés, csoportos zászlókészítés, sportjátékok (foci, sorversenyek, számháború, akadályverseny, bibliai tanításon alapuló színdarabok, gitáros énekek). Mivel táborunk hittanos jellegű, ezért szentmise és gyónási lehetőség is lesz. Az idei tábor vezetésben bérmálkozó fiataljaink vállalnak szolgálatot, de természetesen örömmel várjuk szülők, nagyszülők jelentkezését, akik szívesen segítenének a programok lebonyolításában. Esetleges ötletekkel, kérdésekkel fordulhatnak: Balogh László káplán atyához (balogh.laszlo.85@vaciegyhazmegye.hu, vagy személyesen a Vác-Alsóvárosi Plébánián).

A jelentkezési lap itt letölthető: 2017. hittantábor jelentkezési lap.

UA-85961568-1